Oplossingen

ECMPartners is een systeembouwer. Wij maken systemen op maat nadat we samen met u een ontwerp hebben gemaakt en vastgesteld. Daarnaast hebben wij ook een aantal standaardproducten. Deze zijn door ECMPartners gebouwd en hebben zich inmiddels bewezen.

 

Voordelen van het gebruik van onze standaardproducten

Bij het gebruik van standaardsoftware gelden voordelen, zoals: snelle implementatie tijd en lagere kosten. Er kunnen echter ook nadelen aan zitten. De geboden functionaliteit sluit bijvoorbeeld niet 100 procent aan bij de gewenste functionaliteit. In zulke gevallen kunnen we samen met u beslissen een special te ontwikkelen waarin de gewenste ontbrekende functionaliteit aan het desbetreffende product wordt toegevoegd.

CADZilla

Cadzilla is een door ECMPartners ontwikkelde tool voor het opslaan en beheren van Autocad DWG bestanden en XREF’s in FileNet P8. Het levert de benodigde functionaliteit om DWG bestanden in FileNet P8 te lokaliseren (zoekfunctie), toe te voegen, in- en uit te checken, en te downloaden. Bij het publiceren van een tekening worden de DWG bestanden en XREF’s getransformeerd naar een separaat DXF bestand.

screenshots

Hieronder enkele schermafbeeldingen van ons product CADZilla